Om oss

Snabblånen är en fristående jämförelsesajt för svenska snabblån och SMSlån. Tjänsten lanserades 2021 med syftet att hjälpa konsumenter att få en rättvis bild av de lån som finns tillgängliga på marknaden. Oavsett om du är en erfarenhet användare av konsumentkrediter eller en total nybörjar kommer våra recensioner av långivare, insiktsfulla artiklar och unika erbjudanden hjälpa dig att ta bästa möjliga beslut.

Vad vi jobbar för

I Sverige finns det en uppsjö av aktörer som antingen erbjuder finansiella tjänster eller erbjuder vägledning i branschen. Vi har sett att mycket av informationen som finns online, speciellt i lånebranschen, är missvisande. Därför vill vi slå ett slag för detaljerade, korrekt och opartisk information relaterat till sveriges olika långivare och lånetyper.

Vilka som står bakom Snabblånen

Vi som ligger bakom Snabblånen är en grupp erfarna ekonomi-nördar som har lång erfarenhet av lånebranschen. Till vårt förfogande har vi anlitat erfarna skribenter som samtliga har aktivt arbetat i branscher relaterat till lån. På så vis kan vi säkerställa korrekt information på sajten för din trygghet.

Axel Mattsson

Axel Mattsson är Snabblånens primära expert lån och krediter. Med en gedigen arbetslivserfarenhet från bank- och finansvärlden och mångårig erfarenhet som skribent är Axel som gjuten för att vara låneportalens huvudförfattare.

Axel Mattsson

 


Kontakta oss

E-postadress: kontakt@snabblånen.nu

Telefonnummer: 08-295 215

Address: Ernst Ahlgrens väg 3,112 55 Stockholm

Besök oss på social medier

facebook logotyp linkedin logotyp